Wood-Mizer lansează pânza de fierăstraie-panglică Vortex cu eliminarea rumegușului

Wood-Mizer, producătorul lider mondial de fierăstraie-panglică portabile, vă prezintă pânza de fierăstraie-panglică inovatoare Vortex cu eliminarea rumeguşului. Acum disponibilă, noua pânză Vortex de la Wood-Mizer este proiectată pentru clienţii care au nevoie de scânduri fără exces de rumeguş.

Pânza Vortex elimină rumeguşul în timp ce debitează pentru a minimaliza sau elimina nevoia de îndepărtare a rumeguşului după prelucrarea lemnului. Acest profil de pânză unic a generat rezultate pozitive în teste realizate în fabrici de paleţi de producţie înaltă şi în condiţii normale de debitare.

Pânza Vortex produce scânduri şi muchii mai curate. De asemenea, pânza Vortex realizează o tăiere mai netedă şi mai uşoară a lemnului de esenţă moale şi de esenţă tare, precum molid, stejar şi frasin, cu care alte pânze s-au descurcat greu la tăiere.

Producătorul de paleţi Jeff Coomer de la firma americană Coomer & Sons Sawmill a testat pânza şi spune: „Pânza Vortex a eliminat 98 până la 99% din rumeguş şi a fost impresionant cât de mult rumeguş a eliminat prin comparaţie cu o pânză tipică de fierăstrău.”

În plus, Paul Smith de la Smith Sawmill Service spune: „Noua pânză Vortex se descurcă foarte bine la eliminarea rumeguşului de pe lemn. Va fi o achiziţie de valoare pentru firme.”

Profilul Vortex de la Wood-Mizer este acum disponibil pentru comenzi în lungimi variate ale tipurilor exclusive de pânze Wood-Mizer SilverTIP şi MaxFLEX. Contactaţi Wood-Mizer pentru mai multe informaţii.

Wood-Mizer RO S.R.L.