Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.

Niciun produs în acest moment

Suntem o firma ce confecționează cu mândrie și tradiție produse din lemn și nu numai, încă din 1995.

Am reușit să ne dezvoltam cu ajutorul unor politici de piață sustenabile și cu grija fata de o utilizare rațională a materialului lemnos pentru a avea pierderi cât mai reduse.

Totodată un factor important îl constituie partea ecologica, astfel că resturile de biomasa sunt utilizate la capacitate maxima producându-se din ele panouri îmbinate în dinți de tip finger-joint sau că și material combustibil.

Toate lucrările beneficiază de o atenție sporita la detalii și îmbinarea tradiției cu tehnici moderne.

Folosind soluții CAD-CAM optimizam procesul de fabricație și în același timp reușim să scădem semnificativ pierderile de materie prima.

Din grija fata de mediul înconjurător dar și pentru clienții noștri folosim finisaje care nu au emisii de formaldehida sau substanțe toxice nocive.

Am decis să axam activitatea firmei în realizarea de uși mobila și scări de interior atât din lemn masiv cât și din lemn stratificat.

Chiar daca majoritatea produselor sunt din lemn exista posibilitatea producerii lor și din materiale ecologice cum ar fi PAL sau MDF.

Spre deosebire de competitori la noi totul se realizează la comanda așa încât să se alinieze cerințelor clienților.